Utolsó kommentek

Bakker-blog®

Minden ami mindenkit hergel, de nem beszél róla. Vagy nem hergel senkit, de beszélne róla. Vagy beszél róla, de minek? Egy blog, ami odamond, fikáz, lehúz, mindezt persze segítő szándékkal.

Honnan vagy?

Tüntetésben mi vagyunk a császárok...

2009.04.15. 07:24 bakkerman

...és igen is, nálunk vannak a világ legsemmirekellőbb trógerjai!

Azt hiszem most gurult el a gyógyszerem. A tegnapi nap esti és ma reggeli gyorskörképét szemlézgetve elapadt a vicces kedvem. Itt az ideje, hogy az április 1-jei tréfálkozás és a poénvideók után mostmár tényleg odaszóljak én is. Mert tele a tököm!
Azon gondolkodom, honnan is kezdjem úgy, hogy az csak annak fájjon, akinek szól. De kinek is? Íme:



Eszemfaszom megáll, ahogy a fenti képsorokat nézem. Először, másodszor, majd sokadjára. Egyszerűen nem hiszem el, hogy kicsiny kis országunkon annyi mocskosul ráérő polgártársamal kell osztoznom, hogy a Kossuth-téri tüntetés és a bejelentett demonstráció már komoly nézettségű nemzeti sporttá nőtte ki magát. Ide kívánkozik az a rendkívül tanulságos megállapítás is, hogy a határainkon belül élő 10 millió magyart csupán a teljes lakosság töredékének adóforintjaiból tartják el. És éppen ez az a pont, amikor elszakadt a cérnám. Végigdolgoztam a tegnapi napot, délutánra már vért izzadtam, hogy a hosszú hétvége miatt felhalmozódott tennivalóimnak pontot tegyek a végére. Mindeközben ennek a kibaszott csürhének más dolga sincs mint az én 46 ezer forintnyi levonásomból vásárolt könnygázt szívni, meg a szintén az én adóforintjaimból vásárolt plexitpajzsot rugdosni. Azt a kettébaszott úristenit neki!
Kurvára tudok örülni, hogy ezeket a szarokat is én tartom el, mitöbb a feloszlatásukra indított bírósági eljárás költségeit is én fizetem. És ezek az oprettnácik üvöltözik, hogy a kurva anyját annak aki azt mondja, húzzak el innen! Szüljetek sünt! Ami miatt érdemes elmenni ebből a retekből az nem más, mint ti vagytok. Amit ez a tróger népség művel kérem, az a demokrácia igazi meggyalázása. Elvárják, hogy jobb legyen, elvárják, hogy az ő seggüket nyalja régi, új, mégújabb kormány, miközben munka helyett arra van idejük, hogy libákat eregessenek az Országház elé. Edd meg inkább azt a libát te idióta állat!
Továbbmegyek! "A munka emel ki az állati sorból" - szól az egyik hasonszőrű blogger jelmondata. Maximálisan egyetértek vele. Mi lenne tisztelt gárda, ha zászlólengetés és faszlóbálás helyett munkáskesztyűt húznának és nekiállnának önök is hozzájárulni a nagy közöshöz?! Szánalmas és botrányos amit egy néhány napja megjelent szintén indexes videón magyaráz a turulmadaras motoros. A ránézésre 2 milkós gépszörnyön üldögélve panaszkodik, hogy őt mennyire megrázta ez a nagy gazdasági tosz. Hihető, hogy a kurvák táncolnának a sírján! Baromi egyszerű azt szajkózni reggeltől estig, hogy nincs munkalehetőség, meg, hogy emiatt a kibaszott kormány miatt nem tud más egyebet kezdeni temérdek szabadidejével, minthogy kordontborogasson, meg sünt sikongasson...
Még tovább megyek. Közveszélyes munkakerülők vagytok! Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer valaha még beugrik ez a kádári szóösszetétel. De jelen esetben annyira jól hangzik, hogy nem tudtam kihagyni.
Kurva érdekes, hogy közeli (és távoli) ismerőseim, kollégáim és barátaim között rengeteg olyan van aki hozzátok hasonló véleményen van a jelen hazai politikai viszonyok tekintetében. Egy valami mégis kiemeli őket az állati sorból: a munka. Dolgozó, adófizető, családos emberek, akiknek millió meg egy jobb dolga van ahelyett, hogy Pesten óbégassanak.
Nincs munkátok? Nincs mivel elfoglalni magatokat? Szedjetek szemetet basszátok meg! Dolgozzatok így egy jobbik Magyarországért! Vagy kísérjétek továbbra is figyelemmel a Bakkerblogot. Ígérem mostantól kezdve nyitott szemmel járok és feldobok minden lehetőséget, tanácsot, ötletet, amivel levezethetitek fölösleges energiáitokat! Ennyi! ♦


Kapcsolódó tartalom:

3 komment

Címkék: politika közélet mszp kormány válság sün bajnai gordon bakker megmondó magyar gárda gárda bajnai

A bejegyzés trackback címe:

https://bakkerblog.blog.hu/api/trackback/id/tr101065879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2009.04.20. 13:00:10

Nem hiszem, hogy a válsággal küzdő népgazdaság munkaerőpiaca képes volna ennyi sokdiplomás szakembert felszívni. Ha viszont mégis, akkor gondolj bele azoknak a termékeknek-szolgáltatásoknak a minőségébe, ami kicsúszna a kezük közül: vásárolnál-e belőle az adó után megmaradó pénzecskédért?

bakkerman 2009.04.20. 13:41:06

@ern0: Hát persze, hogy szívesen vásárolnék belőle! Miért, szerinted a Nike cipődet meg a Puma melegítődet kik rakják össze? Pakisztáni gyerekek, meg indiai nyomorgók. Mégis megveszed... Ha itthon seprűt vagy fogkefét gyártatnának a tüntetőkkel azt is megvenném, mert kell. Remélem jól értettem a kérdésed :-) Köszi a kommentet!

ern0 · http://linkbroker.hu/ 2009.04.20. 14:14:07

Arra céloztam, hogy akiknek ennyi eszük van, tudnak-e hasznosat csinálni. Na jó, fogkefét hegeszteni tudnak, de pincérként nem biztos, hogy beválnának.
süti beállítások módosítása