Utolsó kommentek

Bakker-blog®

Minden ami mindenkit hergel, de nem beszél róla. Vagy nem hergel senkit, de beszélne róla. Vagy beszél róla, de minek? Egy blog, ami odamond, fikáz, lehúz, mindezt persze segítő szándékkal.

Honnan vagy?

A sztárok megőrültek! És lassan már mi is!

2009.10.06. 14:41 bakkerman

Share/Bookmark

Azt hiszem erre szokták azt mondani, hogy a lottóötösöm lett volna ilyen biztos. A bakkerblog hosszú hallgatását a TV2 esti műsorajánló blokkjának egyik bejátszása törte meg. Kevés, de kitartó olvasóim bizonyára emlékeznek még június elején közzétett fejtegetésemre, melyben értetlenkedve/háborogva fikáztam a TV2 magasröptű topmenedzsmentjét kreativitásbeli impotenciájuk miatt.
Az új bakkerblog fogyasztók kedvéért röviden: június elején a domain.hu kéthetes webcímregisztárciós listáját böngészve akadtam a sztarralszemben.hu illetve a celebcsere.hu domainbejegyzési kérelmekre, amelyeket rendre a már sokat emlegetett kertévét üzemeltető MTM SBS Televízió Zrt. nyújtott be. Akkori következtetésem: e két magasröptű celebbaszás lesz az ősz "nagy" durranása.
Nos hát miért is hasonlítottam a lottóötöshöz a helyzetet? Íme! Szombaton rajtol, ki tudja meddig marad... De ne nyugi, ha esetleg bedőlne az elvárt nézettségi adatok híján, akkor sem maradunk celebőrület nélkül. Szó szerint – őrület. A korábbiak már igazolták, hogy a domain.hu várólistája kiválóan alkalmas botcsinálta médiaipari kémkedésre. Az új - valószínűleg a télen, vagy a jövő év elején startoló agyrohasztó címe: A sztárok megőrültek. És a bizonyíték, hogy ne csak ígéret legyen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A másik várható szuperprodukciónak pedig a rejtélyes "Teljes gőzzel" címmel ellátott népbutítás néz ki. Erről legalább nem ordít, hogy Váczi Gergő, Oroszlán Szonja, Caramel vagy Kiszel Tünde fogja csillogtatni celebesen tökéletes mosolyát, de zsigerből rá merem tenni özv. Gyurcsányé Katus minimum egyhavi nyugdíját, hogy ezesetben is kapunk néhányat a hazai csillaggyár régiúj remekeiből.

És, hogy már megint mi a tökömtelevan' az egészben? Hogy amit itt fent láttok, az MTM SBS - azaz a TV2. Ha holnapután esetleg nálam hamarabb találjátok meg az RTL Klub legújabb sztárgyár műsorának a címét a kéthetes domainreg listában, akkor printscreen-ben küldjétek már el! Ígérem kirakom...

Egy szó mint sok további - ugye nem csak nekem van tele már a nyugdíjaskorom összes lábbelije is a két nagy (és persze a sok kicsi) kereskedelmi csatorna igénydiktátumával?! Tényleg ezt kell szeretnünk? Tényleg nincs új a nap alatt? Tényleg megéri súlyos milliókat kifizetni üresfejű mosolyjózsiknak néhány tízperc hakniért? Normális ez, vagy én hülyültem meg? Költői kérdés volt...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bakkerblog.blog.hu/api/trackback/id/tr321431601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása