Utolsó kommentek

Bakker-blog®

Minden ami mindenkit hergel, de nem beszél róla. Vagy nem hergel senkit, de beszélne róla. Vagy beszél róla, de minek? Egy blog, ami odamond, fikáz, lehúz, mindezt persze segítő szándékkal.

Honnan vagy?

Nincs menekvés a celebek elől?

2009.06.16. 16:48 bakkerman

Nagyon úgy tűnik, hogy a TV2 zászlajára tűzte, hogy végképp kiidegeli a tisztlet publikumát. Celebcsere és Sztárral szemben? Ezek lehetnek az ősz "nagy durranásai"? Felteszem igen, hiszen az alábbi két bejegyzés bökte ma meg a szemem a domain.hu kéthetes bejegyzési várólistáján. celebcsere.hu és sztarralszemben.hu: igénylő az TV2-t tulajdonló MTM-SBS Televízió zRT.

 

 

 

 

 

 

jobb gomb-->kép megjelenítése

 

Az üresfejű sztárocskákból olybá tűnik sosem lehet elegünk, egyszerűen nem engedik a nagy nagy kertévék. Egyfolytában szeretnünk kell valakit vagy épp undorothatunk is tőle - egyszóval a celebdömpingnek még korántsincs vége. Gyanítható ugyanis - ha máshonnan nem, akkor majd innen :D -, hogy a két műsorcím és a mögötte rejlő bizonyára egetrengető műsorstruktúra előbb utóbb a nagyrivális RTL Klub háza tájára is elér. Akkor  aztán beindulnak a suttogós tévé malmai is: költöznek megint Argentínába a "Celebbaszó 2" forgatására, vagy már minimum az Antarktiszra, a Kiszel Tünde és a rézfaszú pingvinek találkozása" című örökeposz felvételére

Nem hiszem el, hogy ennyi tellik az "Egy szoknya egy nadrágot" is jegyző rendező, Gyöngyössy Bencétől, aki tavaly január óta programigazgatja a TV2-t. Ami azt illeti Gyöngyössy helyébe én sem erőltetném túl magam. Ismerve a médiában szállingozó millákat, akkora havi fixért én is megvennék kilóra 10 bárgyú díszmajmot, aztán adj neki Celebcsere meg Sztárral szemben!

Gratula!

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: média tv2 szemben gyöngyössy bence celebcsere sztárral

A bejegyzés trackback címe:

https://bakkerblog.blog.hu/api/trackback/id/tr411189124

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása